TTNET WİFİ yurtdışı sehayatlerinizde de yanınızda!

26 Kasım 2011 Cumartesi0 yorum

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, WiFi hizmeti ile Kurban Bayramı tatilinde yurtdışına çıkacak olan abonelerinin yanında olacak.

TTNET WiFi yurtdışı erişim hizmetini yurtdışına çıkmadan satın alan kullanıcılar, 100’den fazla ülkede, 500 binin üzerindeki servis noktasından internete ayda sadece 42 TL karşılığında bağlanma fırsatı buluyor.
Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, dünyanın pek çok ülkesinde aylık sınırsız WiFi yurtdışı erişim hizmeti sunuyor. Bu avantajlı tekliften, Kurban Bayramı’nda tercihini yurtdışından yana kullanan TTNET aboneleri de faydalanabilecek. Böylece kullanıcılar 100’den fazla ülkede, 500 binin üzerindeki servis noktasından internete ayda sadece 42 TL karşılığında bağlanma fırsatı bulacak.

TTNET WiFi Yurtdışı Erişim hizmetini, dünyanın önde gelen internet servis sağlayıcılarından iPass ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında, ADSL abonelerinin hizmetine sunuyor.  Hizmet sadece kullanıldığı aylarda faturalandırılıyor. Yani sadece yurtdışına çıkılan ay için hizmeti satın almak mümkün oluyor. TTNET’in sunduğu bu fiyat, yurtdışında internete girmenin hesaplı yolunu gösteriyor.
TTNET WiFi yurtdışı erişimini, ister bilgisayarlarından ister cep telefonlarından, herhangi bir kota sınırlaması olmadan kullanabilen aboneler; kesintisiz, hızlı ve güvenilir internetin keyfini yurtdışında da özgürce yaşıyor. TTNET WiFi yurtdışı erişim ile doya doya internetin tadını çıkarmak için yurtdışına çıkmadan önce hizmetin satın alınması ve iPass yazılımının bilgisayarlara veya cep telefonlarına yüklenmesi yeterli oluyor.
Tüketicilerin, TTNET Satış Noktaları’ndan, webden veya 444 0 375 Çağrı Merkezi’nden sahip olabildiği TTNET WiFi Yurtdışı Erişim ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için
 iPass
 www.ttnetwifi.com.tr
badresinden ulaşılabiliyor.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. teleyorum - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger