Güvenli oyunu nasıl bulacağız

17 Ocak 2012 Salı0 yorum



Tatil yaklaşırken,anne babaları en çok düşündüren konuların başında,çocuklarını internet ortamında oynanan oyunlar yada internetten indirdikleri oyunlar  düşündürüyor.

Bunun başlıca nedeni de,güvenli olmayan ortamlara girmeleri ve kötü amaçlı yazılımları indirmeleri,düşüncesidir.Bunun yanı sıra, bazı sitelerin çocukların seviyelerine uygun olmayan içeriklerde barındırıyor olması,tedirginliklerini artıran diğer bir sorundur.



Önceki yazılarımızda konuyla ilgili önerilerimiz olmuştu.Oyun için BURAYA ve BURAYA bakmayı önermiştik.Ayrıva hem oyun hemde çizgi film izleyebilecekleri;

http://www.cizgifilmizle.com/  linkini de önermiştik.


Bunların dışında bir de oyun yazılımı öneriyoruz.

Altta verilen linklere girerek,inceleyebilir ve  Game Downloader adlı yazılımı indirebilirsiniz.Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra,açılan pencerede katagoriler göreceksiniz.Bu katagorilerden yazılım içinde bulunan  iki yüz civarındaki oyunlardan tercih ettiğinizi indirebilirsiniz.

Oyunu indirmeden önce pencerede görülen sekmelerden,oyunun sitesine girerek,inceleme yapabilirsiniz.Yada youtube sekmesinden oyunun videosuna bakarak,oyunla ilgili daha iyi bir karara varabilir daha sonra indirebilirsiniz.

Linkler:

http://sourceforge.net/projects/dev-fire-gd/

http://dev-fire-gd.sourceforge.net/
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. teleyorum - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger